Hírmorzsák 170426
2017. április 26. írta: OttokeBlog

Hírmorzsák 170426

Az évvégi díjkiosztókon több elismerést is besöprő BewhY barátnője, a netizenek kereszttüzébe került. A leányzó egy filctollal összefirkált egy ezer won-ost (kb 250 ft) ami odaát elég nagy bunkóságnak számít. A legszebb, hogy az álítólag okos lány ezt még ki is posztolta. Most hogy Sulli és Choiza szakítottak és Sulli kiürítette az Instáját, kellett egy új nemzet hülyéje.

1

--------------

A KPOPSTAR 6 sorozatból újabb tagok keltek el. Han Byul aláírt gyakornoknak a YG-hoz, ahol heti 3-4 alkalommal trainingezik, mivel csak 11 éves, valamint Lee SooMin szerződött le a LOEN-hez, de ő már nem csak gyakornoknak, hanem konkrétan a debütre készülve.

--------------

A HYWY Entertainment bejelentette, hogy új 5 tagú lánycsapatot indítanak, DAYDAY néven.

--------------

UKISS Kevin nem hosszabbított szerződést az NH EMG kiadóval, így a jövőben 5 tagú csapatként folytatják.

-------------

 A Woollim új fiúcsapata, amit egyelőre "Woollim Boys"-nak hívnak hamarosan saját reality műsort kap az Mneten. A kiadó még idén tervezi a debütáltatást.

------------

Az M.I.B feloszlott csapat volt tagja Young Cream, szóló rapperként tér vissza az üzletágba még májusban.

----------

A T-ARA búcsú albuma június elsején jelenik meg és akkor lesz a comeback fellépés is az M!Countdownban.

-----------

 A The Legend együttes megnyerte a pert a volt kiadójával, az SS Entertainment-el szemben. A fiúk szerződését érvénytelenítik.

-----------

A Red Velvet is megkapta a saját fancaféját. A lányok a csapat instagramján jelentették be a nevet.

....dugum .....dugum ....dugum..... 

 

 

Igen  ReVeluv....Ezt megint szépen fogják a koreaiak kiejteni. "Lebelab". Gratulálok SM. Nem egy átmulatott este után kellene neveket kitalálni.

 ----------

A YG is kiadta a saját ritmus játékát. Mivel ők nincsenek stratégiai partnerségben az SM Entertainment-tel, így nem kapták meg a Dalcomsoft-os motort, mint a JYP. Ezért a BEAT EVO YG ,nem hasonlít az SMTOWN - és JYP Superstar-ra. A reklám videót ITT lehet megnézni. Installálni nem könnyű. Kell hozzá egy külső app, ami kínai, majd ha ebből sikerült felinstallálni akkor ITT egy videó, hogyan kell angolra állítani.

Nem installáltam, úgyhogy ne kérdezzetek róla többet.

-----------

MOMOLAND - Wonderful love

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr912457287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása