Hírmorzsák 170309
2017. március 09. írta: OttokeBlog

Hírmorzsák 170309

IU is csatlakozik a tavaszi comeback áradathoz. Áprilisban jön nagy lemezzel, de még március 24.-én kiad róla egy előzetes zenét.

Van még egy pár erősen pletyka comeback is az SM háza tájáról. Megosztom veletek, de konkrétan 0 hitelessége van. De jött már be ilyen dolog. :)
Március - BoA, április - Taeyeon repackage, május - exo-cbx, Krystal szóló, június - nct127 repackage, Taemin, július - exo, red velvet, snsd, szeptember - tvxq, december - super junior. 

ex-I.O.I Chunga is hamarosan debütál, de ő kivételesen szólóban. chunga

GFriend Yerin + Fiestar Cao Lu + Kisum (rapper) kiadnak egy közös dalt március 16-án.

----------

Shinee Jonghyun 3 év után otthagyja az MBC FM4U rádiót.

----------

A héten hatalmas kavarások vannak a music showkkal. Eredetileg Taeyeon a Music Bank+ Music Core-ban lépett volna föl, de hirtelen kitörölték őket a naptárából, majd beírták az MCountdownt. Tegnap ezt is kitörölték és visszaírták a másik kettőt.

Mindenesetre ma megnyerte az M Countdownt a Twice elől úgy, hogy nem volt ott, de a holnapi Music Bank elmarad. Felveszik és majd valami későbbi időpontban leadják.

Apropó vicces, hogy az SBS MTV The Show-ba, nagyobb név be nem dugta az orrát, de most, hogy a Twice alig pár díjat söpört be hirtelen elmentek a gyerek show-ba ugrálni. Jó, nem mintha a kindergarten zenéjük és koreójuk nem oda való lenne. :)

----------

Miss A Min és GSoul szakítottak. Ja és nem mellesleg Min szerződése is lejár áprilisban. Netizenek már tippelgetik, hogy JYP nem fog vele hosszabbítani és ezzel vége is lesz a Miss A-nek.   

 ---------

Tegnap előtt írtuk, hogy a KFTC elmeszelte a nagy cégeket. Közben újabb részletek derültek ki. A YG, JYP, FNC, CUBE, Jellyfish és DSP kiadóknál a gyakornoki szerződés felmondása esetén, a gyerekekkel a beléjük fektetett összeg két- háromszorosát követelték vissza büntetésként. Az átlag szerződések 3 évesek, a büntetés összege pedig akár 37,5 millió Ft-nak megfelelő won is lehet. A KFTC kimondta, hogy ez aránytalanul sok és a jövőben csak annyi követelhető vissza, ami közvetlenül a gyakornokra lett költve. 

 

-------------

Jung Key + Wheein - Anymore

 A GFriend gyilkos koreográfia is nyilvánosságra került. Durva.

 Akinek nem jön be az új csingu, itt a mai Hear the wind sing daluk az M Countdownból.

 Apropó ma elmondták, hogy a Fingertip-et a debüt daluk után már megkapták, csak akkoriban még úgy gondolták nem elég érettek rá, így fiókba tették.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr3612326133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása