BTS manager - Kirúgva
2015. december 13. írta: OttokeBlog

BTS manager - Kirúgva

Múlt héten a közösségi médián terjedt egy rövid videó részlet a "hogyan készült a BTS 2016 Seasons Greetings DVD"-ről ahol a BTS menedzsere Jungkook-ra emeli a kezét, aki összerándul ettől.

A rajongók természetesen azonnal nekiestek a Big Hit Entertainment-nek, hogy hogyan lehetséges az, hogy a menedzser üti a tagokat és rögtön elő is kapartak egy másik videót  ahol V-t üti meg ugyanez a menedzser. 

 A Big Hit eleinte próbálta elbagatelizálni az ügyet, de utána rájöttek, hogy ebből nem jöhetnek ki jól, így kiadtak egy közleményt, hogy nem tűrik, hogy bárki is a Big Hit Entertainment előadóit fenyegesse ezért a menedzsert kirúgták és a jövőben minden hasonló eset azonnali elbocsájtást fog eredményezni.

Gratulálunk az Army-nak, hogy sikerült ezt elérniük. Végre egy kiadó aki nem komplett hülyének és ATM-nek nézi a rajongókat, hanem hallgat is rájuk. 

 

Apropó tudja valaki, hogy miért van 2 fiúnak (Jin és Rap Monster) is bekötve a keze? A mai Inkigayo fellépésen látszik.

btsinki.JPG

Rap Monster épp J-Hope mögé dugdossa a kötését.

Forrás: Soompi

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr398170146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása