Hírmorzsák 170205
2017. február 05. írta: OttokeBlog

Hírmorzsák 170205

Nem szűntünk meg, Sajnos betegség miatt maradt ki az elmúlt 2 hét a blog életéből.

Ugorjunk is frissen bele a héten történtekbe.

 Korea két közellenségét ex-f(x) Sulli-t és ex-KARA Goo Hara-t a Lotte Worldben látták együtt bulizni Gain-el és G-Dragonnal. A kiadók megerősítették, hogy ők valóban közeli barátok.

gdbuli.jpg

A Netizenek rögtön el is kezdtek aggódni és reményüket fejezik ki, hogy még véletlenül sem jár egyik lánnyal sem ebből a szerintük alacsony színvonalú bandából. Itt jegyezném meg, hogy Goo Hara bűne annyi volt, hogy nem hagyta, hogy egy oppa szabadon játszadozzon vele és visszaszólt. De ezért ő már gyűlölt ellenség. Ahhh...Kolea.

----------

A T-ARA maknae Jiyeon 2 év után szakított a színész pasijával és kiad egy új szóló albumot. Nem, nem ezért szakított vele, hanem mert túl elfoglaltak. :)

----------

 Nada kilépett a WASSUP-ból. A csapat március 27-én 4 taggal fog comebackelni. A Mafia Records szerint még kb 150 millió ft-nak megfelelő összegű adósága van a lányoknak a kiadó felé. Érdekes lesz, Nada-t végül is hogy engedik majd el.

-----------

 Úgy tűnik a Wonder Girls két lelépő tagja már talált is kiadót. Sunmi a MakeUs Entertainmentnel beszélget (Urban Zakapa) míg  Yeeun az Amoeba Culture-al ismerkedik (Dynamic Duo, Crush).

----------

Suzy szerződése  tavasszal lejár a JYP-nél. Csoda lenne, ha nem hosszabbítana.

Ellenben a JYP épületéről ma leszedték a Miss A plakátot és egy Suzy szólóval helyettesítették. Nem sok jót jelent ez Min-nek és Fei-nek.

----------

A Crayon Pop szerződése is lejár márciusban. Még nincs infó, hogy hosszabbítanak-e. Az egyik biztosan nem, mert férjhez megy.

---------

5 nap múlva, 10-én indul a Slam Dunk 2. évada. Az utolsó pillanatban JYP-nak sikerült még bepaszíroznia Jeon Somi-t.

-----------

 A Fantagio Entertainment újabb színész csapatot fog debütáltatni együttesként. Az előző a 5uprise volt. Ti sem emlékeztek rá? Nos íme a második kör. Nevük még nincs:

 ---------------

 Az Idol Star Athletics Championship idei első adása ezúttal jelentősebb sérülés nélkül véget ért. Klippeket az MBCnél meg lehet nézni. Ellenben a csatorna a szerkesztési módszerével középpontba került.

Twitteren hívták fel rá a figyelmet:

Az első, amikor a mostanában kiderült Astro Moonbin - GFriend SinB gyermekkori barátságra próbáltak ráerősíteni azzal, hogy Moonbin produkciója alatt bevágták az ő érte aggódó SinB-t.

Csakhogy amikor a produkció ment SinB nem Yerin és Dahyun között állt, hanem Jihyo és Sowon között.

A másik csodálatos szerkesztési trükk, amikor Rui a selejtezőkön jobb időt futott mint Yuju akkor sikerült Yujuról olyan csodálkozó képet beszerkeszteni, ahol konkrétan Rui ül mögötte. Hát én is rohadtul meglepődtem volna, ha valaki ennyire gyors. :)

---------------

BlockB - Yesterday

SF9 - Roar

 Day6 - You were beautiful

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr2012185214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emily Hwang 2017.02.09. 17:27:20

Szia! :)

"Goo Hara bűne annyi volt, hogy nem hagyta, hogy egy oppa szabadon játszadozzon vele és visszaszólt"

Tudnál nekem erről bővebben mesélni? Nem igazán vagyok képben. :(
Erőle is köszönöm a választ!

Emily Hwang 2017.02.09. 17:32:48

Ezenkívül tudnál nekem segíteni? Nem vagyok valami jó angolos, és a mai nap folyamán belebotlottam ilyen cikkekbe:

www.koreaboo.com/news/hyoyoung-admits-threatened-cut-areums-face-leaks-true/

www.koreaboo.com/news/areum-confesses-suffered-lot-thanks-reporter-revealing-truth

Tudnál erről írni? Amúgy nagyon tutiaz oldal,rengeteg friss infót olvasok, ami máshol nincs! Gratulálok! Köszönjük!

OttokeBlog 2017.02.10. 20:29:24

@Emily Hwang:
A Radio Star vendége volt Goo Hara. A műsor előtti előzetes egyeztetésen megkérdezték tőle, mi a tabu téma, miről ne kérdezzék. Ő mondta, hogy a randizásról nem szeretne beszélni. Nos természetesen a műsor alatt Kyuhyun végig csak a randizásról kérdezgette. Erre Hara-nak felment az agyvize és hozzá vágta az isteni oppahoz az előtte lévő vizes palackot.
Azóta ő Korea ribanca.

Emily Hwang 2017.02.10. 20:49:24

@OttokeBlog:
Oooooh wow! :DDD Ezt nevezem, komolyan hozzávágtaa vizes palackot? xD Így érthető akkor minden egyébként. :/ Köszönöm a választ!
süti beállítások módosítása