Hírmorzsák 170305
2017. március 05. írta: OttokeBlog

Hírmorzsák 170305

Tovább folytatódik a comeback Tsunami.
MonstaX március 21,
GOT7 március 13,
Girls Day március vége,
Eric Nam,
PSY április,
Infinite május,
Highlight,
BtoB,
BAP,
DAY6

A GFriend az új chart rendszer miatt délre időzítette a Fingertip kiadását. A koreaiak nincsenek még ehhez szokva, ugyanis már éjfélkor trendingelt mindenhol. Keresik az emberek, ez jó előjel, ráadásul a koreai média és a fórumok tele voltak TangTangTang-el. A kiadó közleménye szerint, 100 000 albumot szállítottak ki a boltokba, vagyis a márciusi GAON-on ennyi fog megjelenni.

A megjelenés előtt fél órával az Mnet az egész albumot leadja, ha minden igaz, ezen a LINKEN. A rossz hír, hogy az nálunk hajnal 3:30.

A comeback VLIVE közvetítés hétfő délben lesz a mi időnk szerint.

Ugyancsak a GFriend-hez kapcsolódik egy nem túl kellemes hír. A legismertebb kpop szennylap, az allkpop megint alakított. Írtak egy cikket a GFriend teaserről, de illusztrációnak olyan fotót tettek be, ahol a cikk író (jennywill) Dislike-olta a videót. A lány azóta bocsánatot kért és kicserélte a fotót. Mondjuk mit várunk azoktól, akik Ailee-t ki akarták készíteni, mert nem fizetett nekik.

Valószínűleg JYP is érzi, hogy nem lesz rossz a GFriend stílus váltása, mert gyorsan be is jelentette, hogy az előzetes tervek ellenére a Twice folyatja a promót, nem állnak le. Eddig 3 music show-t nyertek és a héten Taeyeon ellen kell küzdeniük. Szükségük van arra, hogy a "gépezetet" tovább pörgessék, mert pár díjat el kell szedniük a GFriendtől. Ciki lesz, ha év végén megint úgy állnak majd a díjkiosztókon, hogy nem ők nyerték a legtöbb showt, nem az ő zenéjüket töltötték le a legtöbben, de ők kapják a daesangot. Minden évben ezt nem kellene eljátszani. :)

---------

 A CUBE Entertainment megint masszív mínuszban zárta az évet. A B2ST hozta a teljes bevétel 45%-át, de ők elmentek. A 4 Minute-ből meg kirúgtak 4 lányt és azóta Hyuna eladásai is a felére estek vissza.

------------

A NAVER-en megjelent egy cikk,  mi szerint egyre több zenész csapatot raknak össze a kiadók. Mostanában inkább zenész tehetségekre vadásznak, ahol a kinézet annyira nem számít, csak az énekes/frontembernek kell jól kinéznie. Jelenleg 10 kiadó dolgozik zenész bandák összeállításán. Idol csapattal könnyebb betörni a piacra, de a kiélezett versenyben gyorsabban el is véreznek. Egy zenekarnak nem velük kell versenyeznie.

------------

 Újabb mentort sikerült az Mnetnek leszerződtetnie a Produce 101 második évadához. Az első részből megismert Cheetah fog csatlakozni Kahihoz és Lee Seok Hoon-hoz.

---------------

Hanteo eladások:

NCT127: 73 000
NCT Dream: 21 000
Taeyeon: 79 000
BTS: 479 000
Twice: 132 000
Lovelyz: 24 500
Gu9dan: 13 800
Red Velvet: 49 000
SF9: 23 000

-----------------

 

Ra.D - Look into your eyes - Főszerepben I.O.I Sohye

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr5612315433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása