Heti hírek 20. hét
2015. május 16. írta: OttokeBlog

Heti hírek 20. hét

Heti hírek a kpop világából! 

Kim Hyun Joong, május 12. én megkezdte sorkatonai szolgálatát.

Az utóbbi időben, gyakran volt a nevétől hangos a bulvármédia. Volt barátnője ugyanis megvádolta őt azzal, hogy csúnyán megverte, valamint felmerült, hogy terhes tőle, illetve az is hogy elvetélt. Az ügy a bíróság bevonásával zajlik, egyelőre korai lenne bármilyen következtetéseket levonni. Az viszont tény, hogy Hyun Joong bevonulása előtt, kézzel írott levelet küldött a hivatalos fancaféjának, melyben bocsánatot kért rajongóitól az elmúlt időszak balhéi miatt. Megköszönte a támogatásukat és a bizalmukat stb.
Hát bárhogy is van reméljük jót tesz neki a katonaság, és teljesen alaptalanok azok a pletykák miszerint a botrányok elöl ment volna a seregbe és hogy valószínűleg 2 év múlva már senkit nem fog érdekelni ez a történet.

 kim-hyun-joong-2.jpg

No Min Woo (ex TRAX) beperelte az SM Entertaintmentet, a 17 éves rabszolga szerződése miatt, valamint hogy ellehetetlenítették a tv s szerepléseit. Sokaknak ismerős lehet ez a történet. Az ex DBSK ( jelenleg JYJ) tagjainak pár évvel ezelőtti botrányából. Hát igen, azok a srácok is így jártak. Annak ellenére, hogy később pert nyertek az SM ellen, jelenleg sem léphetnek föl a zenei műsorokban. Azonban végre úgy tűnik van előrelépés az ügyben, mivel egy törvénytervezet készül, hogy a jövőben ne tehessenek ilyet a befolyásos cégek.
Gondolom Min Woo is éppen ezért próbál most lépni. Remélem sikerrel jár!
(Btw az SM természetesen tagadja a vádakat.)

 nominwoo.jpg

Heti Dating Scandal by SportSeoul

Seo In Guk és Girl's Generation Sunny egy párt alkotnak. Így véli az egyik neves koreai bulvárlap.

Bár fotókat nem közöltek(mer nincs), állítják, hogy Yuri mutatta be őket egymásnak és ők hoppssz, rögvest szerelem is lett. (Yuri együtt szerepelt Seo In Guk-el a „No Brething” (2013) cimű filmben) (Btw, a film szar, a pasik viszont dögösek benne)
Szóval, a légből kapott románcot, pillanatok alatt cáfolta mindkét ügynökség, azzal hogy csak barátság van a két idol között. Bár köztünk szólva, szerintem Sunny örült volna, ha lett volna némi alapja a pletykának.

sunny-seoinguk2.jpg

 

Erre a hétre a BTS nevű kpop fiúcsapat adott jó kis adag munkát az újságíróknak. Először is ott volt a múlt heti V botrány, amikor is V az M! Countdown-on a losert énekelte, amikor elverték az EXIDet. Az EXID fanok megsértődtek, hogy miért lúzerezi le őket (a szöveg azt mondja, hogy "I am a loser"...nem baj) a VIP meg besértődött, hogy miért az ő zenéjüket énekli. *Sóhajtás*

bts-mcountdown-wni-800x450.jpg
Ezután jött a következő hír, hogy a BTS belerondított a Big Bang mindent lesöprő hadjáratába és volt képük megelőzni a Hanteo heti 5-ös CD eladási listán a Big Bang-et. A VIP azonnal meg is vádolta őket sajaegivel (sajaeginek hívjuk azt, amikor egy kiadó visszavásárolja a saját albumait, hogy feltornázza az eladási számokat). Persze a Big Hit Entertainment rögtön közölte, hogy túl kicsik és nincs erre erőforrásuk. Tény, a BTS 70 000 albumot adott el egy hét alatt, ami tekintve a 100 000 fölötti fiatal, aktív és növekvő fancaféjukat teljessen reális. (Tavaly 100 000 db-ot adtak el a Dark & Wild albumukból, akkor még jóval kissebb fancafé mellett.)
Ehhez jött a heti extra hír, hogy az egyik orosz ARMY tag (ARMY a BTS fancaféja, úgy ahogy a Big Bang-nek a VIP) és leírta, hogy ők 70 000-en vannak, teljes szívükből támogatják a BTS-t, nagyon sok tagjuk 3-4 példányban is megvette az albumot, mert csak így tudják külföldről támogatni őket és nem érti, hogy a koreaiak miert nem szeretik és miért vádolják őket sajaegivel. Na ez csak olaj volt a tűzre, a koreai netizenek jól egymásnak is estek ezen.
További adalék, hogy a BTS második hete vezeti a Weibo közösségi toplistát, szóval lehet benne igazság, hogy a nemzetközi fanok jobban szeretik a BTS-t mint a koreaiak. És hogy mindenki boldog legyen a sztori végére, a napokban ünnepelték a 700 napos évfordulójukat, valamint kiadták az I Need You 19+ os verzióját.

Források: Soompi, Allkpop

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr247465540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása