Produce 101
2016. január 23. írta: OttokeBlog

Produce 101

Tegnap levetítették a Produce 101 első részét. Az Mnet új túlélő showjában, 101 trainee lányt szedtek össze különböző kiadóktól. A végén 11 lány marad akik, mint Mnet csapat debütálhatnak és az Mnet addig promózza őket, amíg a saját kiadójuknál nem debütálnak.

jgsp101.jpg

A műsor vezető Jang Geun Suk, a bírók az Ex-After Shoolos Kahi, BEG-es JeA, Kim Sung-eunh, Bae Yoon-jung és Cheetah.

 A teljes első rész (felírat nélkül) megtekinthető itt:

 A Team Produce 101 rajongói csoport igért angol feliratot is. Majd később kapunk róla infót itt: Twitterjük, Tumblrjük és DailyMotion csatornájuk.

 Produce 101 hivatalos linkek: Facebook oldaluk, Hivatalos Instagram, Mnet oldal.
Hivatalos Mnet VOD: Első rész, teljes videó. A fellépések egyesével feltöltve (lefelé kell scrollozni, ott van mind). 

A fellépések külön fel vannak töltve az Mnet Youtube csatornájára.

Szavazni naponta egyszer lehet és 11 traineere kell. A http://mnettv.interest.me/produce101/main.dbp  oldalon a jobb felső sarokba a LOGIN feliratra kattintva először be kell lépni (Mnet, Facebook vagy Twitter IDval) utána lehet beklikkelni a 11 jelöltet, majd a nagy piros 투표하기 gombra kattintva tudjuk a szavazatunkat elküldeni.

A résztvevők:

Néhány arc ismerős lehet és néhány meglepő résztvevő is akad.

A DSP a két megmaradt Baby KARA/PURETTY tagot indította Cho Shiyoon-t (조시윤) és Yoon Chaekyung-t (윤채경).

Az MBK két már debütált DIA tagot Ki Heui-hyeon-t (기희현) és Jung Chae-yeon-t (정채연) küldte megerősítve a T-ara N4 subunit ex-tagjával, Danival (김다니). A DIA tagok ideiglenesen lettek kiszedve az együttesből. Ha vége, visszakerülnek. Addig a DIA 5 taggal működik tovább.

A JYP Entertainment résztvevőjét szintén ismerjük, hiszen a Sixteen-ből kiesett és a Twice-ba be nem került kanadai-koreai félvér lányt Somi-t (전소미) indították. JYP utolsó kommentje az volt, hogy túl amatőr a fellépése. Az elmúlt időszakban sokat fejlődött, mert most nagyon jó előadást produkált.

A Starship jelöltje nem más mint JYJ Junsu unokahúga Kim Tae-ha (김태하).

A Music K Entertainment delegáltja , a híres színész Kim Soo-hyun féltestvére, Kim Ju-na (김주나).

A következő csodabogarunk a Double Kick Company trainee-je, Heo Chan-mi (허찬미) aki majdnem SNSD lett, aki majdnem F(x) lett, aki debütált a COED School-al, de feloszlott az együttes. Ezután debütált a F-ve Dolls-al, de az is feloszlott. Most itt próbálkozik.....őszintén örülök, hogy anno az SM-től kidobták és sem a Soshiba sem az F(x)-be nem került be. Tenyérbemászó a stílusa.

FRISSÍTÉS - Az első rész utáni állás:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr778303834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása