A bársonytorta és a troll avagy a Red Velvet botrány
2015. május 10. írta: OttokeBlog

A bársonytorta és a troll avagy a Red Velvet botrány

Tegnap kitört egy jó kis botrány a kpop nagyreménységű lánycsapata a Red Velvet körül. Május 8.-án amikor a KBS Music Bank-ből mentek el a rajongók kint várták őket és persze forogtak a kamerák. A videókon látszódik, hogy a fanok nem értek a lányokhoz, nem zárták előttük az utat csak mentek mellettük. Na és persze folyt a  szokásos "odakiabálgatás"is, de az is viszonylag kultúrátan.

rvinki.jpg

Ma volt a Good Bye fellépésük az Inkigayon. Pletykák szerint már dolgoznak az új albumon.

A manager oppa, viszont elég csúnyán kikellt magából. Rángatta a rajongókat és ordibált velük elég obszcén hangnemben. Sok B és K betűs szó is előkerült. A Velvet tagok közben csak csöndben mentek előre.

 

A fancamon látszik, hogy egész kultúráltan viselkedtek a rajongók.

A fenti videón látható, hogy semmi különöset nem csináltak a rajongók. Teljessen értelmetlen és indokolatlan volt a manager örjöngése. Mi lett volna, ha az EXO mellé osztják be? Agyonveri az EXO-L-t? Úgy látszik, a legfrissebb debütösnek jár a selejt manager.

Néhány reakció a koreai netizenektől:

- Ami még elszomorítóbb, hogy a rajongók csak köszöntek és a manager már dühös lett és rájuk szólt, hogy hagyják abba. Szóval a tagok figyelték, hogy mikor nem figyel a manager és titokban integettek, vagy csak a szemükkel köszöntek.

- Mit képzel ez a manager, ki adja a pénzt a fizetésére?

- Egy rajongó levelet adott Irene-nak, de a manager elvette és eldobta. A rajongó lány elsírta magát, erre a manager ránézett és azt mondta: "megengedtem volna Irene-nak, hogy elvegye, ha nem próbáltál volna meg beszélni vele". Irene sajnálatot érzett beszállt az autóba, leengedte az ablakot és onnan próbálta meg vigasztalni a rajongókat.
Egy másik esetben amikor a repülőtéren voltak Irene beszélgetett egy mellette álló csapattaggal vagy munkatárssal, amikor a manager felé fordult és mondott neki valamit. Irene kínosan és szomorúan nézett. Van róla videó, hogy az is a ugyanaz a manager volt.

rv2.gif

- Nem úgy tűnt, hogy a rajongók meg akarták volna érinteni a tagokat és még a Red Velvet is nevetett és beszélt hozzájuk, de a manager kínossá tette az egészet.

- Úgy gondolom a Red Velvet elfogadta ezt mert ők is félnek tőle.

- SM managerek ilyesztőek. Úgy látszik a Red Velvet fél a saját managerétől. YS managereket gyakran látni, ahogy belekarolnak a lányokba és együtt mennek a mosdóra. Miért nem tudnak egy kedves managert adni nekik? Értem én, hogy szükséges a védelem, de ez már soknak tűnik.

Mint látható a fangirlingeléshez szokott koreai netizeneket is meglepte ez az indokolatlan fellépés. Sokan rohantak is Sho Sho instagrammjára (Girls' Generation manager eonni, aki szeptemberben kisérgette a Red Velvetet), hogy próbáljon tenni valamit és védje meg a lányokat. 

managerinsta.JPG

Frissítés: Közben az SM Ent. bocsánatot kért a Red Velvet rajongóitól a manager viselkedése miatt.

SBS Inkigayo good bye fellépés

 

 Források: Soompi, NB, Insta

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr487446874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása