Hírmorzsák 170518
2017. május 18. írta: OttokeBlog

Hírmorzsák 170518

Kisebb botrány kerekedett a BULLDOK együttes körül. Az egyik tagjuk Hyungeun, akit a Produce 101-ből ismerhetünk beszólt, hogy BTS V-nek gombás a lába. Nah, ennek az Army nem örült, a kiadójuk a Kconic meg bocsánatot kért és közölte, hogy jaaaa hát Hyungeun már március óta nem is tagja a csapatnak, mert egészségügy okok miatt kilépett és a BULLDOK már 4 tagú együttes, csak elfelejtettek szólni. Szóval instant kirúgták.

hyungeun------------

Az Udzsuszonyo vagy hívjuk őket WJSN-nek június elején comebackel egy Black Eyed Pilseung zenével. A netizenek már konteóznak, hogy ezt a zenét tuti a Twicenak írták, csak JYP benyúlta előlük a főcímzenét és így a WJSNnek adták el. Bármi is lesz kíváncsian várjuk. Az I wish jó volt. Reméljük tartják a színvonalat.

---------

Szintén június elején comabackel SNSD Hyoyeon. Nem stationban, hanem rendes CDvel. A kérdés, hogy kislemez vagy mini album lesz.

------------

A Unnies fellépett a Konkuk Egyetemi Fesztiválon és a teljes fellépési díjat jótékony célra fordítják. Nem újdonság ez tőlük. Az első évadban is a zenéből befolyt összeget eljótékonykodták.

----------

MonstaX Hyungwon bokája megsérült gyakorlás közben. Lehetséges, hogy a külföldi fellépéseiken nem lesz ott.

---------

Azok akik kicsit figyelemmel kisérték a GFriend-et tudhatják, hogy Eunha gyerekszínészként kezdte. Eddig csodálkoztam is, hogy a Source Music miért nem kamatoztatja ezt. Nos az SBS új web sorozatában fel fog tűnni Eunha. Nem főszerep, csak egy cameo, de mindent el kell kezdeni valahol. :)

--------

Múltkoriban írtunk egy rövid ismertetőt a Dice Superstarról. Nos, az SM bejelentette, hogy júniustól világszerte elérhető lesz (kivéve Kína). Vége a trükközéses installálásnak. 

----------

A Plan A beperel mindenkit, aki a neten csúnyát mert mondani, vagy zaklatta az Apink-et.

---------

A Stellar egy újabb taggal bővül és 5 tagú csapatként fog nyáron comebackelni. A legújabb tag Soyoung 93-ban született és 2 évet volt gyakornok.

Tényleg ez a legjobb kép amit találtam róla

---------------

A PENTAGON a mostani comebackjuk előtt kiad egy előzetes zenét, a Beautiful-t, ami egy ballada lesz és BtoB Ilhoon írta.

---------------

Nem múlik el nap Choa nélkül. Az AOA vokalistáját randizáson kapták a nagy vakációs bejelentgetések közepette. Kiszemeltje Lee Seok Jin, aki nem idol, hanem egy üzletember. Az FNC gyorsan cáfolta a hírt. Ők csak közeli jó barátok.

------------

Ha már randi, Highlight/B2ST Yoseob-ról is körbeszaladt egy cikk sorozat, hogy randizik Shin Goeun musical színésznővel, de az Around Us kiadó gyorsan cáfolta. Ők is csak közeli barátok.

------------

A FIESTARos Yezi is comebackel és egész érdekes teaser fotókat adott ki.

---------------

A BlackPink is nekiáll Japánt meghódítani. A minialbumukon mind a 4 zenéjük japán verziója és néhány extra zene is megtalálható lesz. Augusztus 9.-én lesz a lemez bemutató.

-------------

A Woollim új fiúcsapata a GoldenChild 11 tagú lesz. Ha nem jön össze a debüt, még mehetnek focizni:)).

Apropó Woollim. Az Infinite comeback körül vannak kisebb problémák. Sunggyu sérülése és némi külföldi megjelenés miatt a májusi comebacket elhalasztják. A gond, hogy június végén lejár a fiúk szerződése. Ha nem sikerül megegyezni, akkor ez az album soha nem fog megjelenni.

----------------

Új fiúcsapat a láthatáron. Ne csak lányok legyenek. A csapat neve A.C.E ami azt jelenti Adventure Calling Emotions (nem kellene erőltetniük a "kihosszabbítást" simán az ace elég lett volna) és 23.-án debütálnak. Twitterük.

------------

A Koreaboo  is hülyét csinált magából. A második leghírhedtebb kpop szennylap, úgy posztolta a Twice videóklippjét, hogy le volt némítva. Elhiszem, hogy sértette a fülüket, na de mégiscsak adni kellene az imidzsre. :)

------------

HANTEO eladások:

Jonghyun - 19 400
IU - 39 200
NUEST (Canvas) - 4850
BTS - 504 400
Winner - 58 000
DIA - 5200
Pristin - 28 600
Sechskies - 64 400
MonstaX - 1500
VIXX - 31 300
Twice - 86 000
------------

HONEYST - Like you

 [Debüt] Wetter - Romance in a weird world

 ------------

Fotók:

Taeyeon ma reptér: 58MB

TaeRepter

Taeyeon Persona koncert brossúra 

ty-bc7 34594715361 o

 Sooyoung Cartier 159 kép

 Taeyeon PERSONA koncert második adag fancam.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr6912519621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása