Hírmorzsák 170515
2017. május 15. írta: OttokeBlog

Hírmorzsák 170515

 A T-ARA makaói koncertje elmarad. A szervezők szeretnék mind a 6 tagot, de az MBK csak 4 tagot tud küldeni, mert Boram és Soyeon szerződése ma lejárt. A Japán koncert meg lesz tartva 4 taggal. A utolsó OT6 koncertről egy rövid felvétel:

 Jiyeon és Hyomin pedig a Troublemakerrel szórakoztatta a közönséget.

--------

UEE nem hosszabbított a Pledissel, így mostantól szabadúszó.

---------

A Crayon Pop utolsó közös fellépése május 27-én lesz a Golden Feather Awardson Tajvanon. Utána valószínűleg feloszlanak és mindenki megy a maga útján.

---------

 Mától lépett életbe az új rendszer az iCharton, de nem pont úgy ahogy eredetileg tervezték, ugyanis a Soribadát mégsem törölték a számításból, csak a Monkey3-at és az Olleh-t. A Naver kétszeres szorzóval számít.
Korábban már írtuk, hogy a  Soribada idén szeptemberben rendezi az első díjkiosztó gáláját. Ciki lett volna, ha nem számítanak az iChartba, mert senki sem ment volna el egy semmit sem érő díjért.

----------

Kijött a Twice új zenéje. A netizenek eléggé ki vannak akadva, mert konkrétan szar lett. Nem szar, nagyon szar. Nem mintha eddig is valami zeneileg maradandót alkottak volna a kindergarten stílusukkal. Már a Knock knock sem jött be nagyon sok Once-nak, de a mostaninál kifejezetten szidják JYP-t, hogy miért nem Black Eyed Pilseungot bízta meg ahogy eddig is, miért kellett neki írnia a zenét. Miért teszi tönkre a saját csapatát?
Kedves netizenek, megmondom, a dalszerzésből és dalszöveg írásból baromi sok pénzt lehet keresni. Eddig ez a BEP zsebébe vándorolt, de most JYP szerette volna ezt házon belül, konkrétan a saját zsebében tudni. A Twice bármit ad ki az csak sikeres lehet, így rizikó mentes pénz neki. Amúgy ITT a Twice új klipje. A lemezbemutatón amúgy elmondták, hogy amikor Svájcban jártak az utcán előadták a knock knockot, de senki sem ismerte föl őket.

Még egy apró érdekesség....ahogy mondják, túlságosan hasonlít:
Twice - Someone Like Me
Hailee Steinfeld - Starving

--------------

Újabb lánycsapat a láthatáron. Az XX Entertainment csapatának neve S.I.S lesz és 6 tagot fog számlálni. Predebüt fellépés május 27.-én az idolCON-on debüt pedig valamikor június-júliúsban. 

Természetesen nem ők lesznek az egyedüliek. A GH Entertainment is útjára indítja az 5 tagú lánycsapatát APPLE.B néven.

Apropó Heo Youngji is próbálkozik egyet szólóban (ex-KARA), de még sem a dal sem az időpont nincs eldöntve. Na ez egy igen információdús bejelentés volt a DSP-től.

YougJi

-------------

A Varsity nevű nugu fiúcsapat bejelentette, hogy Varsity-V (nem "vé", római 5) néven al-csapatot hoznak létre és....Kínában fognak promózni. Na most ezek vagy tudnak valamit, vagy nem szóltak nekik, hogy ott biztosnan nem, vagy a Kínai Köztársaságra másnéven Tajvanra gondoltak. 

-----------

Han Dong Chul a Produce 101 első évadának, az Unpretty Rapstarnak és a Show Me The Moneynek a PDje a YG Entertainmenthez igazolt.

----------

A Woolim bejelntette az új fiúcsapatát a Golden Childet. Hivatalos twitterük: ITT

----------

 Korea új elnöke, Moon Jaein le szeretné csökkenteni a katonai szolgálati időt 24-ről 18 hónapra. Fangirlök biztos nagyon örülnének neki, de most ott eléggé forrong minden. Először azzal a komplexusos északi hülyegyerekkel, meg a rakétáival kellene valamit kezdeni utána hadsereget csökkenteni. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
----------------------

A BTS újabb mérföldkőhöz érkezett. A Billboard Twitter charton első helyet értek el, megelőzve a One Directiont is. Ez azt jelenti, hogy a Not today volt a legtöbbször megosztott és említett dal a héten. Ja és a Fire lett a 4-ik. :)

----------------------

 HANTEO eladások:

MonstaX - 97 200
Winner - 57 800
Jonghyun - 19 200
Nuest (Canvas) - 4400
          (Qls) - 6900
PSY - 96 ...Igen, nem elírás kilencvenhat darab.
Yesung 19 000
BTS - 503 900
IU - 38 700
Sechskies - 62 500
VIXX - 13 443 (első nap)
 Snuper - 18 000
TeenTop - 57 400
NCT Dream - 60 700
SF9 - 13 700
Triple H - 2255
EXID - 8900
Pristin - 28 300
OMG - 21 700
DIA - 5000
NCT 127 - 82 000
Highlight - 99 000
Lovelyz - 16 900
Taeyeon - 41 000
Laboum - 29 600 

------------

VIXX - Shangri-La

 Taeyeon - I got love PERSONA koncert

 A koncertről hangfelvétel ITT

Videófelvételek pedig ITT érhetőek el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr5612507707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása