Hírmorzsák 170522
2017. május 22. írta: OttokeBlog

Hírmorzsák 170522

A nap szenzációja, hogy hajnalban a BTS megnyerte a Billboard Music Awards-on a Top Social Artist díjat. Hatalmas dolog ez, nem csak azért, mert k-pop előadó még nem nyert a Billboard-on -sőt, nyugati díjat is alig,- hanem azért is, mert nem a big3 valamelyik csapata hozta el a díjat, hanem egy kis "széllel szemben pisilő" kiadó csapata. Ha még támogatás is lenne mögöttük mi mindent érhetnének el. Most mindenesetre sok nyugati megismerhette őket, reméljük tudják majd kamatoztatni.

BTSwon

------------

F(x) Victoria szóló albummal fog debütálni. Koreában nem lesz valami sikeres, mert a kínai nacionalizmust propagálta, de ő valószínűleg a saját kínai stúdiója segítségével tud majd Kínában promózni. 

------------

Az iKON a Vlivejukon elmondta, hogy szeretnének a Knowing Brothers és a Weekly Idol műsorokban szerepelni. Hááát, YG papa nagyon őrzi a YG dungeon kulcsát, de végül is a Blackpinket is elengedte a Weekly Idolba és a Running manbe. Ha jó napja van, akkor az iKONt is elengedheti.

--------------

 NS-Yoon-G aláírt a VAST Entertainmenthez, mint színésznő.

----------

 Az FT Island június 7.-én comeback-el a 10. évfordulós különleges albumukkal.

----------------

 A CJ E&M az Apple Musiccal fog együtt működni. Azt remélik, hogy a MelOn-al felvehetik a versenyt. Nehéz lesz, a saját Mnet chartjuknak is csak 810 000 tagot sikerült összeszedniük míg a MelOn-na 5,22 millió felhasználója van. (Genie 1,72 millió, Naver: 1,55 millió, Bugs: 920 000, Kakao Music 1,66 millió)
Mi mindenesetre csak jól jöhetünk ki  a dologból, mert valószínűleg több kpop lesz az Apple Music-on.

 ----------------------

A GFriend a tajvani első minikoncertjük összes jegyét eladták 3 perc alatt. Kezdésnek nem rossz. Főleg, hogy tajvan Tzuyuföld. :)

--------------

Ma Eunjin szólóban fog debütálni, majd csatlakozik a Playback-hez június elején, mint új tag és rögtön comebackelnek is egyet.

--------------- 

 Red Queen - Super girl magic

 Seventeen - Don't wanna cry  - - Hogyan készült fotók

 iKON - B-day

iKON - Blibg bling

 

Loco - Movie Shoot

Dean - love

 ---------------

Taeyeon tajvani koncert 3. nap teljes fancam.

 További videók a koncertről. s9102083, GeneChang, YT, a973424

 Sajtó fotók

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr8012532931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása