Hírmorzsák 170502
2017. május 02. írta: OttokeBlog

Hírmorzsák 170502

 A DSP Media bejelentette, hogy a KARD Amerikában, Kanadában, Mexikóban és Braziliában fog koncertezni a.....megkapaszkodik.....hivatalos debüt előtt. WUT? Már mindenki a YG rendszer szerint nyomja? Az első két év debütnek számít? :)

--------------

A MUSIC K Entertainment egy 4 tagú fiú zenekart fog debütáltatni augusztusban. Az IZ nevű banda énekesből, basszus- és  szóló gitárosból és dobosból fog állni.

------------

Kikerült a június 3.-i Dream Koncert fellépők második körének listája is: BTOB, SEVENTEEN, TWICE, NCT DREAM, 24K, OH MY GIRL, APRIL, MAP6, WJSN, PRISTIN, Gugudan.

Hát....mint egy átlagos music show. Külön érdekesség, hogy a BTS és a GFriend egyik listában sincs benne.

------------

Június elején Sistar comeback egy Black Eyed Pilseung zenével. (Ők írják a twice gyermekdalait is).

----------------

Júliusban debütál a Fantagio régóta ígérgetett lánycsapata az iTeen Girls (bár koránt sem biztos, hogy ez lesz a végleges nevük). Az I.O.I-os Yoojung és Doyeon biztosan tagok lesznek, valamint rajtuk kívül még 6-8 lány fogja alkotni a csapatot.
A nagy tesó VIXX, amúgy május 15.-én comebackel.

----------------

A Laboum győzelme körül továbbra sem csitulnak az indulatok. A Music Bank megerősítette, hogy a számítás jó. A Laboum 28 000 albumot adott el és teljes promóciót nyomott ezért a magas album és broadcast pontok, míg IU-nak ez csak egy előzenéje az album kiadás előttről. A promóciója csak most indul.
Később a kiadó is megszólalt, ahol bevallották, hogy egy hirdető cég vásárolt meg több ezer albumot promóciós célra.
Netizenek persze rávilágítanak, hogy ha egy albumból valaki tömegével vásárol be, az bizony sajaegi és érdemtelenül nyertek.

Óóóó, bár csak más együtteseknél is ilyen figyelmesek lennének és szóvá tennék....hah...

---------------

Az Unpretty Rapstar 2 botrányokkal övezett győztese, Truedy csatlakozik a Show Me the Money 6. évadához. Legalább lesz kin köszörülnie a nyelvét a netizeneknek.

---------------

 Május 15-től megváltozik az iChart számítási rendszere. Akinek nem lenne meg, ők összesítik a 8 legnagyobb koreai toplistát és ők adják ki a Certified All-Kill és Perfect All-Kill címeket.

Az új rendszerben 8 helyett, csak 5 toplista helyezéseit veszik figyelembe, az alábbi szorzókkal:

Chart Szorzó Piaci részesedés Befolyás
MelOn 6 x 50 % LOEN Entertainment
Genie 3 x 20 % SM Entertainment
Mnet 2x 10 % CJ&M
Bugs 2x 10 %
Naver 2 x YG részvényes

 

 A Soribada, Monkey3 és Olleh chartok mostantól nem lesznek az iChart-ban figyelembe véve. A piaci részesedése a négy legkisebb chartnak (a 3 kimaradó+Naver) összesen 10%.

 Az utolsó oszlopot megnézve biztosan mindenki megdöbben, hogy az 5 nagy cégből 4 ott van. Nahááááát...mekkora véletlenek vannak. Tovább folyik a kicsik kitúrása és ellehetetlenítése.

 ------------------

Junhyung (Highlight ) + Heize - Wonder if

 Lovelyz - Now, We!

 Kwon Jinah - Fly away

Triple H - 365 FRESH

 

------------------

YulViv után most Jaekyung és NS Yoon-G öltöztek BARREL-be. 29 fotó NAVER

 barrel

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr3212475189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása