KARA - Egy korszak végének a kezdete
2016. január 15. írta: OttokeBlog

KARA - Egy korszak végének a kezdete

Ma hivatalosan bejelentette a DSP Media, amit már egy hónapja sejthettünk. Feloszlott a KARA. A 3 régi tag szerződése ma lejárt és nem hosszabbították meg. Mindhárom más-más kiadóval tárgyal, ahol a szóló/színésznői karrierjét egyengetheti. Csak az új tag YoungJi maradt a DSP-nél de neki még elég sok van belőle hátra.

kara_2.jpg

A jövőről egyelőre nincsennek információk. A Rainbow szerződése is idén jár le és az Aprilből kirúgott távozott Somin is ott van tartalékban a kiadónál. A Kamilia is a mai napig egy masszív és aktív fancafé, főleg Japánban. Talán a DST tarsolyában van valami terv, bár ez nem biztos, hogy jót jelent az April-nek.

Sokan elkezdték bírálni a 3 távozó lányt, hogy önzőek és YoungJi-ra nem gondoltak. Nos az igazság az, hogy amikor Nicole és Ji Young távoztak, Gyuri, Seungyeon és Hara mondták, hogy nem akarnak új tagot, mert többet nem hosszabbítanak és értelmetlen, de a DSP ragaszkodott a Baby KARA projekthez és az új taghoz.
Amikor YoungJi kiválasztásra került (khmm...khmmm Gyuri választott a jelöltek közül) akkor a 3 lány maximális szeretettel és támogatással fogadta. YoungJi többször is szóvá tette, hogy bullyingra, kiközösítésre és ellenséges légkörre számított, ezzel szemben maximális szeretetet és segítséget kapott.
Szóval szó rossz szó nem érheti a 3 lányt. Ők mindent megtettek és egy kész sztárt faragtak az új maknaeból.

Van itt még egy szomorú dolog a feloszlással kapcsolatban. A KARA az első, második generációs lánycsapat mely hivatalosan és véglegesen feloszlott.
Tavaly voltak pletykák a 2NE1 és a Wonder Girls feloszlásáról, de az első a MAMA-n fellépett a második pedig egy közepesen sikeres comebacket tudhat maga mögött, igaz csak 4 taggal. A Pledis szintén bejelentette az After School megszűnését, de az Orange Caramel továbbra is aktív, igy ott sem teljes és végleges a feloszlás.

Jobb lesz ha felkészülünk ezekre. Idén lejár a 2NE1 és a T-ARA szerződése. Jövőre a Girls' Generation meghosszabbított szerződése is lejár és várható, hogy a lányoknak egyre kevésbé lesz kedve újra aláírni mint csapat. A generáció váltás megkezdődött. :(    

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr348275850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása