Hírmorzsák 170504
2017. május 04. írta: OttokeBlog

Hírmorzsák 170504

  A jelenlegi bizonytalan politikai helyzetben némi reménysugarat adhat, hogy az egyik dél-koreai elnök jelölt támogatná a k-pop exportot, vagyis elősegítené, hogy minél több külföldi koncertet tartsanak. Reméljük, hogy  egyre többen majd Európába is.

----------

A BTS-t meghívták a 2017-es Billboard Music Awards-ra. Azt már régóta tudjuk, hogy az US iTunes-on elég durva eladásaik vannak...nos, ezt lehet más is észrevette ott. Reméljük kapnak valami díjat.....aminek mi nagyon örülnénk ellenben, akik Koreában keményen elszabotálják őket azok nem fognak pezsgőt bontani. 

----------

Az AOA rajongói elkezdtek aggódni Choa miatt. Gyakorlatilag március 11.-e óta eltűnt. Nem ír az instájára, nem volt ott Japánban és most a Paleolithic fesztiválon sem. Az FNC semmilyen közleményt nem adott ki. Yuna megosztott egy kis részletet IU dalszövegéből, amely így szól:  "Őszintén kívánom. Jogod van boldogabbnak lenni." 
Lehet ő is otthagyja az FNC-t? Az zajos lesz. Először is ő a fő énekes és a húzó ember, (bár Seolhyun sokkal többet keres a kinézetével és ezt sérelmezi is ChoA keményen) másodszor a szerződése pont két év múlva fog lejárni. 

----------

 Ha valaki lemaradt a hanoi MBC K-Plus koncert közvetítéséről az ITT bepótolhatja, bár szerintem csak sávszélesség pocsékolás. A kilppek egyesével fel vannak töltve IDE (a bal felső sarokban a narancssárga K-Plus feliratról felismerhető mi tartozik hozzá). A "húzónevek": Seven, Apink, EXID, Seventeen, Laboum. Némi savanyú adalék hozzá, hogy a 30 000-es stadionban az első nap ezren, a második nap pedig senki sem volt. Teljesen érthetetlen számomra ez a bukás.

 ----------

A Sechskies bejelentette, hogy a YG-val még két évre szól a szerződésük és tervezik meghosszabbítani.

 ----------

(Ladies code) Sojung - Better than me

 (WJSN) Exy + Yuna Kim - Love Therapy

 (SHINee) Onew + Rocoberry - Lullaby

 ---------------

Fotók: 

Yoona 53. Baeksang Award 235 kép.

 YoongRed

 Apropó, Suzy-val nyomtak egy ki öltözik jobban házi versenyt. :)

SuzyBlack  

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr6412481739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása