OMSW
2015. december 13. írta: OttokeBlog

OMSW

  Avagy Oh My Sex Worker. Az OMG lányegyüttes pár napja Los Angeles-be érkezett, hogy a legújabb albumuk borítójához fotókat készítsenek valamint, hogy részt vegyenek egy rendezvényen csak mint résztvevő, nem mint fellépő. Ennek megfelelően sima vízummal rendelkeztek és nem fellépő vízummal. 8 lány, staff, rengeteg ruha...ahogy azt kell. A bevándorlási hivatalon még át is jutottak sikerrel, de a vámnál a rengeteg ruha szemet szúrt és a vámosok elkezdtek kérdezősködni. Arra a kérdésre, hogy mégis miféle kapcsolat van a lányok között, egyik nagyokos staff azt válaszolta, hogy sisters. Ez koreaiban még oké is lenne, hogy dongsaengek, de angolban vadidegen lányok közötti nővéri kapcsolat....nos ez némi gyanakodásra adott okot, ugyanis az amerikai vámosok innentől szexmunkásoknak hitték a lányokat. A staff telefonját lefoglalták és 15 órán keresztül várakoztak őket. Mivel a fiatalabb tagokat eléggé megviselte mint fizikailag mint lelkileg a dolog így a staff úgy döntött, hogy visszafordulnak Koreába.

ohmygirl.jpg

  Persze az amerikai hatóságok másként látják a dolgot. Szerintük mivel a lányoknak megjelenése lett volna a Beverly Hilton Hotel rendezvényén és tele voltak fellépő ruhákkal így Performance Visa-val és nem látogatói vízummal kellett volna az országba érkezniük, ezért tartóztatták fel őket és nem mert örömlányoknak hitték a bandát.

  Nem ez lenne az első eset, hogy a staff elnézi a vízumot. Anno 2 éve a Girls' Generation ment volna Vietnamba fellépni, de már a repülőtéren kiderült, hogy az SM staff "elfelejtette", hogy két tag is amerikai akiknek kötelező a vízum a beutazáshoz, így Jessica és Tiffany Koreában ragadt.

  Az eset igen nagy nemzetközi visszhangot kapott. Pl a BBC, Yahoo, Mirror , ABC stb. Az embereket eléggé sokkolta, hogy hogyan lehetett 16-21 éves lányokat szexmunkásnak nézni. A koreai média a sztoriból a szexmunkás részt jótékonyan elhallgatta, csak a feltartóztatást kritizálták. Mindenesetre ez egy jó reklám volt az OMG-nek, mivel a lányok mindenképpen áldozatként jöttek ki a dologból, függetlenül attól, hogy a "ki a hülye" játékot az US Vámhivatal vagy a WM Entertainment staff nyeri-e.

 Forrás: AKP, TMZ

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr108169952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása