Hírmorzsák 161122
2016. november 22. írta: OttokeBlog

Hírmorzsák 161122

Újabb információk derültek ki, az MMA Best new artist díjról. Konkrétan mindkét fandomnak igaza van. Az eredeti Melon kritériában az szerepel, hogy az összes 2016 ban kiadott zene számít, viszont november 22.-én megváltoztatták a kiírást, miszerint csak a debüt zene számít. A hibás egyértelműen a Melon, ami menet közben változtatott a szabályrendszeren.

--------------------

 A MAMA-val kapcsolatban is kijött egy érdekes információ. Konkrétan a YG elfoglaltságra hivatkozva, egyik előadóját sem küldi el a díjkiosztóra. A Big Bang esetében ez még igaz is, mivel aznap lesz a koncertjük, de pl a BlackPink-es lányok a Weekly Idolban elmondták, hogy leginkább csak a dormban vannak.
A hirtelen kivonulás oka két dolog lehet.
1, az MMAs botrány után, az Mnet nem fogja a Blackpinknek odaadni a rookie díjat, hanem odaadja a saját csapatának az I.O.I-nak, valamint a többi YG csapat sem kap semmit.
2, Kínos a YG szereplése a Choi Soon Sil botrány után, amiben már az elnöknő is gyanúsítottként szerepel.

Megtudni sosem fogjuk, minden esetre ez lesz talán az első MAMA, ami nem YG show lesz. Sajnálom, legalább a BlackPinket kiengedhették volna a dungeon-ből.

--------------------

Tegnap írtunk róla, hogy Kínában  teljessé vált a hallyu kitiltása. Ma megjelent egy cikk ,egy volt kínai diplomatával aki elmondta, hogy az eddigi jó viszony elkezdett megromlani. Amennyiben Korea 2017 év végén valóban felállítja a THAAD rakétavédelmi rendszert, akkor ez a viszony fagyossá fog válni sőt, egy esetleges amerikai-kínai konfliktus esetén a Koreába telepített THAAD rendszer radarja kapja az első csapást. Azt tudni kell, hogy nagyhatalmaknál a rakétapajzsokat taktikai nukleáris töltettel támadják a biztosabb találat érdekében. Vagyis burkolt atomcsapást helyezett kilátásba. Reméljük kiegyeznek, mert ez senkinek se lesz így jó.

-----------------

A Naver-en megjelent egy cikk, ahol egy üzletági szakemberrel, egy ügynökség emberével és egy magas rangú JYPE hivatalnokkal beszélgettek. A lényeg, hogy a Twice kiemelkedően jól teljesít Koreában és folyamatosan kapják az ajánlatokat külföldi rendezvényszervezőktől. Mivel a Twice még fiatal csapat, egy ideig Koreára koncentrálnak, de utána bármi elképzelhető. Mivel a Twice fele külföldi és összesen 3 nyelven beszélnek, így rengeteg embert tudnának megszólítani és újabb mérföldkövet érhetnének el a hallyu történetében.

Ebben burkoltan benne van, amit már JYP említett egy interjúban, hogy a k-pop jövőjen nem Koreában van. Vagyis lehet újra megpróbálja azt, amit már egyszer a Wonder Girls-el nem sikerült elérnie.

-------------------

 Kijött az előzetese az új történelmi sorozatnak, a  Hwarang-nak, Shinee Minho, ZE:A Hyungsik és BTS V szereplésével.

 Reméljük jó lesz. Bár a srácok biztosan jól érzik majd magukat....khm...... :)

 minhov.jpg

----------------------

I.O.I / Gugudan Sejeong - Flower road Egylőre csak NAVER.TVCAST-on.

BEG JeA - Winter, it's you

  -----------------

Fotók:

Yoona Boucheron Paris 215 fotó.

 cx2bam7xeaanxai.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr7111990196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása