Hírmorzsák 161121
2016. november 21. írta: OttokeBlog

Hírmorzsák 161121

A kínai kormány felgyorsította a hallyu kitiltását a népköztársaságból. Mostantól sem filmekben, sem szórakoztató műsorokban, sem reklámokban nem szerepelhetnek koreai sztárok. A koreai filmeket és műsorokat importálni sem szabad, adta közre a Daum. Ez elég durva érvágás lesz a koreai kiadóknak, bár érdekes módon a netizenek még örülnek is neki, mert legalább megszűnik a kínai befolyás a filmrendezőkön és újra jöhetnek az igényes produkciók. Sajnos a kínai megrendelők miatt eléggé esett a filmek és variety-k színvonala.
A fenti fényében külön vicces, hogy 3 napja még a Baidu interjúban kérdezgette Yoona-t, hogy mik a jövőbeni kínai tervei. Okos lány szépen kikerülte a választ, pedig mondhatott volna valami csúnyát. :) 

----------------

Hosszú szünet után, az ex-4minute tag Jiyoon megszólalt egy interjúban. Többek között elmondta, hogy a többi 4minute tag gyakorlati tanácsokkal segítette őt..."tudjátok ők profik" :) Angolul 1. rész, 2. rész

jiyoon.JPG

---------------

 Big Bang T.O.P és JYJ Junsu február 9.-én vonul, hogy megkezdje a sorkatonai szolgálatát a rendőrség promóciós egységénél. Nem kell aggódni, nem verik őket össze valamelyik Park Geun Hye elleni tüntetésen.

-------------

Hanteo eladások:

BTS Wings: 517 000
BTOB New men: 40 000
Twice: 139 000
Lay: 220 000
EXO-CBX: 218 000
T-Ara: 7900
Mamamoo: 23 000
Shinee: 43 000

--------------

Sixth sense - Don't go

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr9811986412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása