Hírmorzsák 170510
2017. május 10. írta: OttokeBlog

Hírmorzsák 170510

 Megerősítették, hogy a BTS részt fog venni a Billboard Music Awards-on. WOW. :) Addig is teljes erőbedobással promóznak Japánban. 

-----------

Megvan a nagy titok, Sulli miért hagyta ott Choizát és ő idegből miért törölt minden fotót. Ma az SM megerősítette, hogy egy igazgatóval Kim Minjun-al jár 2 hónapja. Az igazgató úr 35 éves 11 évvel idősebb Sullinál. A 37 éves Choizához képest azért előre lépés.

-----------

A nemrég összeházasodott Crayon Pop Soyul és H.O.T Moon Heejun körül fellángoltak az indulatok. Soyul a Crayon Pop utolsó comebackjén nem vett részt pánikbetegségre hivatkozva. Nos most kiderült, hogy terhes, sőt a hétre várják a baba születését. A pánik betegséggel csak leplezni próbálták a terhességet. Persze a netizenek elég dühösek, hogy hazudtak és átverték őket.

eskuvo.JPG

-----------

 Az Mnet fiús Produce 101-e megint begyűjtött egy kis botrányt. A műsorra látogató lányok panaszkodnak, hogy a fiú biztonsági őrök a belépésnél elég durván letapizzák őket és meg még a szoknyájuk alá is benéznek. Az Mnet persze közölte, hogy muszáj a kemény ellenőrzés, hogy ne szivárogjon ki semmi. Monjuk alkalmazhatnának női biztonságiakat,... mint mondjuk normálisabb országokban.... khmm.

 -------------

 A Triple H zenéjét és realityjét is letiltotta a KBS, mert a standardjuknak nem megfelelő. De holnap ők lesznek az M Countdown special MC-jei. Apropó tegnap belendültek, 477 albumot adtak el, ez majdnem annyi, mint az előző hét alatt összesen. Így már 952 darabnál tartanak. Na jó azért van még hova fejlődni.

------------

A Kpopstar 6 résztvevője Kim Sohee, május 18-án debütál szólóban, majd júniusban a Hunus Entertainment új ELRIS nevű lánycsapatában is.

--------------

PSY - I luv it

 PSY - New face

 Chungha - Week (tánc verzió)

 Taeyeon + wiz khalifa - See you again   ---- Persze DJ Bonics jól telenyomta a rádiójának a reklámjával, hogy élvezhetetlen legyen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr6212497145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása