Hírmorzsák 170311
2017. március 11. írta: OttokeBlog

Hírmorzsák 170311

Folytatódik a huzavona Kína és Korea között, a THAAD rakétavédelmi komplexum miatt. A Lotte csoport hétfőn beleegyezett, hogy az egyik golfpályáján állítsák föl a THAAD egységet. A Lotte, Korea 5. legnagyobb vállalat csoportja. (Nem mellesleg, ha itthon a koreai boltokban vesztek valami kaját, jó eséllyel Lotte lesz.) Válaszul a kínaiak eléggé morcosak lettek és a Lotte 55 nagy áruházát bezárták Kína szerte.

És hogy hogyan kapcsolódik ez a k-pop-hoz? Taeyeon kiposztolt egy Lotte csokit az instagramjára. 

lotte.JPGA kínai netizenek ezt provokációnak vették és elárasztották az Instáját gyűlölködő hozzászólásokkal. Azóta Taeyeon Instája nem kommentelhető.
Nem csak ő volt az egyetlen áldozat. Az EXO a Lotte Duty Free reklám arca, így Lay is kapja otthonról az álldást, hogy mekkora áruló. Persze van sok normális C-SONE és C-EXO-L, akik próbálják csitítani a dolgot, mondván ne keverjük már a politikát a zenével.

Taeyeonnak amúgy sem volt szerencséje az édességekkel. A Music Core-on saját cukorkát osztogatott, és ezt ki is posztolta az Instagrammjára. A SONE-knak feltünt, hogy nem pont azt, amit ők kaptak Bár az elején mindkettőnek My Voice volt, de az ő csomagjaik hátulján nem Taeyeon szövege volt hanem az, hogy NCT LIMITLESS.

Az SM és a SUM sűrű elnézést kért a rajongóktól, amiért rossz matricákat ragasztottak a zacskókra.

Ezek után ne csodálkozzunk, ha esetleg rosszkor töltik föl iTunesra a zenét vagy tönkremegy a videóklip. Egy zacskó cukrot nem lehet az SM-re bízni. :)

------------

Ugyancsak a politika áldozata lett a GFriend. Az elnöknő ellen eljárást indítanak, így két music show is elmaradt a héten és a hírekben a kitört zavargások uralkodnak.
Az M Countdown-os comeback után 5 helyet ugrottak előre a MelOn-on szóval látszik, hogy mivel pici a fandomjuk nagyon számít, hogy hányan látják őket. Hát a héten nem sokan, ez pedig azt jelenti, hogy jövő héten esélyes, hogy nem visznek haza egyetlen music show díjat sem. Pedig a zene és a koreó is eszméletlen jó.

Egy érdekes párhuzam is van a GFriend és a nemzet lánycsapata, a Girls' Generation között. Anno amikor a Gee-vel és az Oh!-val hatalmasat robbantottak, ők is stílust váltottak és kijöttek a Black Soshi imidzsel. Run Devil Run (amit eredetileg Kesha-nak írt az Universal Studios, de eladták az SM-nek) és a Hoot nem tudta az előző két comeback számait hozni, majd ezt követően a The Boys a legeladottabb lány csapat album lett.

blackchingu.JPGBlackChingu

Szóval attól, hogy ez a stílus váltás annyira nem sikerült, még nem biztos, hogy le kell őket írni.

-----------

 A Produce 101 S2 promó is dübörög. Az Mnet már elkezdte kiposztolni a gyakornokokat: ITT

A fangirlök máris panaszkodnak, hogy nincs visual és nagyon rossz a felhozatal. A fiúk pedig megigérték, hogy széttrollkodják a műsort és bosszút állnak a lányokon, amiért az I.O.I-ba bejuttatták a Starshipes Yoo Yeonjung-ot.

A kinézett delikvens nem más, mint a máris legendássá vállt 168 centis MoonBok lett. Beígérték neki a hyung-ok a center pozíciót. :)

moonbok.gifA következő center

moonbok.jpg168 cm. Egyik lánycsapatból sem "lógna ki". :)

 A műsor április 7.-én indul.

-------------

A GOT7 ma tarott Szöulban egy fanmeetinget. Az egész jól indult, de egyszer csak Jackson a rajongói előtt el kezdett hányni és leesett a székről. Bizonygatta, hogy jól van, semmi baj, de azért inkább a közeli kórházba szállították kivizsgálásra.

------------

Hanteo eladások:

Red Velvet - 50 700
BTS - 484 000
Taeyeon - 94 000
Gu9dan - 17 100
BAP - 23 400
Lovelyz - 32 400
GFriend - 24 400
BtoB - 43 200

--------------

Romeo - Without U

 -----------

Fotók:

 Yuri + Seohyun Reptér 101 kép.

 Sooyoung Bimba Y Lola 218 kép.

 Taeyeon Music Bank. 66 kép.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ottoke.blog.hu/api/trackback/id/tr612330669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása